pátek 10. prosince 2010

The Big Bang Theory!

Jak většina z čtenářů ví, jsem vášnivým vanouškem amerického sitcomu The Big Bang Theory. Tento seriál se dočkal své premiéry v roce 2007 a dnes má už 4 série. U nás chodí na Prima Cool každý všední večer kolem 21. hodiny a to v češtině.
4. série byla spuštěna teprve na konci tohoto září a proto není divu, že je teprve v polovině.

Celý příběh vypráví o životě 4 teoretických fyziků a jedné obyčejné číšnice. Nejchytřejší z nich, Sheldon Cooper má IQ 187, nechápe sarkasmus a je imunní vůči ironii. Jeho život je založen na komplexech a rozpisu dne. Sdílí byt s Leonardem, jedním z jeho 4 jediných přátel, který nějaký čas chodil se sousedkou Penny (číšnicí). Každá postava je nějak originální, ať už stylem oblékání, tak vyjadřování (Například jejich přítel Howard Wolowitz je mladý perverzní žid žijící v domě s matkou).

Všichni 4 pracují na univerzitě a právě tam se setkáte s vedlejšími postavami (například jejich nepřítel, který neumí pořádně artikulovat nebo Leonardova přítelkyně se kterou má příležitostný sex). Jednotlivé epizody na sebe částečně navazují a tvoří jeden větší děj. Pokud se vám sitcom zalíbil, zkuste si zapnout večer nebo odpoledne Primu Cool ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat